Fra Trondheim til Otnes

God kveld!

Besøk på Ler i Mehus hos rallyfører Knut Ove Børseth m/crew. Stedet er iferd med å få ett godt navn og fotfeste innen motorsport og kobling opp imot ungdom. For undertegnede er dette meget kjent da vi i vår stiftelse PROFO +,(etablert i 1998) var med på å igangsette Hestkraftprosjektet isammen med aktører i Tøcksfors/Årjang/Eidsberg kommune m/Momarken travbane.

Etter mange og lange runder i byråkratiske systemer kunne motorbaner rustes opp og bygges nye. Det samme skjedde rundt hestemiljøene både på Årjång og Momarken travbaner. PROFO+ hadde en meget viktig rolle i og rundt det hele.

Med pengersterke folk og anerkjente personer i ryggen, har prosjektet «Kjør for livet» i Trondheim en stor sjans for å lykkes, noe som er ett stort «must» dersom dette skal gå. Vi ønsker lykke til videre.

Utover besøket på Ler viser bildene litt av dagens flere gjøremål. Bjørn er på sykkelen. Bil og følge sørger for nødvendig pleie og ikke minst ut i lende for foto og video.

«Det gamle huset» var falleferdig. Vi banket på, ingen hjemme. At det har vært flere på stedet fikk vi se når dagens fotoskudd skulle gjennomgås!!!!!!

Daglige besøk hos Coop har vi også. Coop støtter prosjektet med mat ifra Nord-Sør. Meget hyggelige og imøtekommende butikkansatte på hvert sted. Service og smil går igjen i hver butikk. Meget bra spør du meg!!!

Følg oss videre mot Kristiansund for nye gjøremål imorgen. Prosjektet er i vinden. Nye besøk og passasjer i Toyotaen! http://www.theshirt.no og http://www.teamkrraftbloggen.wordpress.com

Takk igjen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s