Hei og hå på Å!

God kveld! Vi har som dere forstår splittet teamet idag. Inge fortsetter å guide og følger henger og drakt til Lofotens ytterste fastland. Vi befinner oss på Å.
Undertegnede har vært her tidligere. I 1997 på Signingsferden med våre monarker og i 2002 med ungdom som trengte litt avbrekk fra Oslo’s harde asfalt. Reine og omkringliggende områder er derfor forholdsvis godt kjent fra før. Ingen revolusjonerende forandringer kan jeg heller ikke melde om. Drakt ut av henger’n. Historiske bilder av TheShirt er tatt.
4 spor fra Nils Kåre’s demo cd ble meget godt motatt på Brygga restaurant hvor vi har søkt ly for natta.
Imorgen er det tidlig opp for å rekke ferga fra Moskenes til Bodø. Nye mil venter syklist, bil og henger. Penværet ser også ut til å komme oss i møte. For Bjørn er det kjærkomment.
Ps. Bildet og områdene er godt kjent for mange. Reine m/Reinefjorden og en av toppene (besteget i 2002) Helvetestind i bakgrunnen. Bikkja var pen den Bjørn! Følg oss videre folkens. http://www.theshirt.no og underliggende blogger.
Sendt fra min Nokia-telefon. Jeg er @teamkraft på Twitter, teamkraftbloggen.wordpress.com på nett, hjemmesiden er http://www.teamkraft.no og bilder legges ut på flickr.com/teamkraft

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s