Ingar Diskerud og havet

… så er det morgen i Vestrålen. Jeg har fått inn den første kaffekoppen, vrir meg ut av posen og vandrer ut. Noen få skritt mot vest og havet åpner seg. Øyer med fjell stiger opp. Det er dramatisk, flott og nydelig…

Plutselig ser jeg kompisen min Ingar, som står naken og hyller havet mens han synger en Mysen sang….

Straks tilbake, men bildet ligger her

Bjørn, gjesteblogger

;-)

 

Dette innlegget ble skrevet i Uncategorized, av .

Om heidenstrom

Happy and hyper. Nature and trips. Inovation and communication. My own sites; www.bjornheidenstrom.com (main site) www.theshirt2010.net (English) , www.theshirt.no (Norwegian) www.myphotophotos.wordpress.com (my Photos) and I share all photos from all trips on Flickr/heidenstrom Pr/media around my work with The Shirt; www.theshirt2010.blogspot.com and yes! my Twitter: @heidenstrom

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s