Historien er viktig!

God lørdag! Her er det lyst m. lett regn, tåke og høge bølger innerst i Austnesfjorden. Vi er på Dalhaug. TeamKraft, Profo+ mm. m.»mannskap» har mye å snakke om. Her oser det av historie som flere enn oss MÅ ta del i. Bjørn er mere en fasinert. Ett landskap og natur med ditto mennesker som fortjener litt oppmerksomhet dvs. ikke glem denne «delen» av Norge!
Inge, en av tre grundere av TeamKraft stiller opp med husly, nydelig mat, fantastisk musikk? som går rett inn i NPL2011. Kjør ikke forbi pga. dårlig tid når dere runder neset innerst i nevnte fjor. Vi befinner oss i Lofoten. Heng med på våre nettsider og blogger. Ps. Musikken kommer vi garantert tilbake til.
Sendt fra min Nokia-telefon. Jeg er @teamkraft på Twitter, teamkraftbloggen.wordpress.com på nett, hjemmesiden er http://www.teamkraft.no og bilder legges ut på flickr.com/teamkraft

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s