Senja i ryggen!

God formiddag! Senja tilbakelagt med ymse vær og masse positive inntrykk. Syklisten er iform, i rute og ikke minst i meget godt humør. Teamet på to fungerer som det skal. Nå er det ferge mot Andenes og nye mil på landvegen. Ordfører, donering av drakter,ferskfisk og lever, samt en gjestfrihet som vi har nevnt flere ganger venter i Bø i Vesterålen.
Så tilbake til «Helvetesfjord» Gryllefjord er navnet og arena for Nrk’s nye serie. Himmelblå ble en suksess, Helvetesfjord en god oppfølger og like populær er mitt tips. Følg oss videre på http://www.theshirt.no og underliggende blogger. Vi takker!
Ps! Bildet er sett av mange. Hamn på Senja omgitt av bratte fjell og ett fiskerikt hav.
Sendt fra min Nokia-telefon. Jeg er @teamkraft på Twitter, teamkraftbloggen.wordpress.com på nett, hjemmesiden er http://www.teamkraft.no og bilder legges ut på flickr.com/teamkraft

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s