Ut i mediene!

God morgen! Vi var på veg til å rigge ned etter ett megaopplegg på Alvheim stadion. 4000-5000 mennesker så drakt bil og henger. Stort engasjement. Bilder av flere fotballag isammen med Bjørn foran drakta. Donering av drakter fra små og store helter. Tv2 gjør flere intervjuer med TheShirt som bakgrunn osv. osv. Plutselig dukker Nrk opp og vil ha syklistens kommentar på Vadsøguttens rekord som mestscorende elitespiller igjennom tidene. Ut på eteren i dagens morgensending. Takk nok engang til Tromsø og banens mannskap for all hjelp, gjestfrihet og service. Dette varmer. Møter prosjektet denne responsen de neste 40 dagene er det et meget godt bevis på at også moderlandet forstår hva TheShirt dreier seg om.
Vi gjør oppmerksom på at ca 2 milliarder mennesker så. hørte og leste om prosjektet under første tur.
Fase 1 må nå sies å være tilbakelagt. Idag beveger vi oss mot Senja som første stopp videre sørover. Heng med folkens! http://www.theshirt.no og nedenforstående linker får flere og flere med seg. Dette er faktisk TeamKraft og det fungerer.
Sendt fra min Nokia-telefon. Jeg er @teamkraft på Twitter, teamkraftbloggen.wordpress.com på nett, hjemmesiden er http://www.teamkraft.no og bilder legges ut på flickr.com/teamkraft

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s