Tommelen opp!

Hei! Tommelen opp allerede?! Dagen startet med direkte intervju, via tlf. til Nrk Finnmark kl 0812. Ca 3 min på morgensendingen må kalles en pangstart. Deretter tlf. fra vår lokale avis Indre Smaalenene og en hyggelig journalist som ville ha tilleggsoppl. utover gårsdagens prat. Rikspresse og lokalpresse viser allerede stor interesse for TheShirt. Ca. 65 mil tilbakelagt idag, tot. 100.
Ila. dagen har Bjørn knekt nye koder. Bilder, film, og kommentarer blir slått isammen til en herlig blanding av informasjon. Det fungerer! Derfor tommel opp! Følg oss videre folkens og fortsatt god kveld!
Sendt fra min Nokia-telefon. Jeg er @teamkraft på Twitter, teamkraftbloggen.wordpress.com på nett, hjemmesiden er http://www.teamkraft.no og bilder legges ut på flickr.com/teamkraft

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s