Dag en og på veg mot nord

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Starten er i gang og to glade gutter med alt for mye kaffe i kjørekroppene er på veg mot nord. Mitt bidrag fra dag en er et lite bildespill og Ingar er (som du ser på det ene bildet) allerede stoppet av onkel politi, eller mer nøyaktig; frøken politi….

Dag en på veg mot Nordkapp, fra gjesteblogger Bjørn:

Dette innlegget ble skrevet i Uncategorized, av .

Om heidenstrom

Happy and hyper. Nature and trips. Inovation and communication. My own sites; www.bjornheidenstrom.com (main site) www.theshirt2010.net (English) , www.theshirt.no (Norwegian) www.myphotophotos.wordpress.com (my Photos) and I share all photos from all trips on Flickr/heidenstrom Pr/media around my work with The Shirt; www.theshirt2010.blogspot.com and yes! my Twitter: @heidenstrom

1 tanke om “Dag en og på veg mot nord

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s