Fra tørrfisk til GPS-teknologi

GjestebloggerBjørn her…

Ser at Ingar virkelig får ut sakene og når vrir jeg fra badstue og tørrfisk til GPS plassering av bilder.

Vi skal og må dele den eksakte plassen hvor bilder blir tatt. Det kan hende at noen vil besøke plassen og hvis det er en badstue med mannfolk og fisk eller en fjelltopp som vi fant i Lofoten, – så kan løsningen ligge på snutten under.

Ikke noe problem med Nokia’n (N8) som bæres og sykles hele tiden (automatisert GPS plassering av alle bilder), men med nye store kanoner fra Canon og http://www.lefdal.com så må vi ha med noe ala løsningen fra stranden under:

Jeg kjenner ikke mannen på stranden, men har lest meg opp på det han tester og har troen…

Bjørn, GPSforsker..

Dette innlegget ble skrevet i Uncategorized, av .

Om heidenstrom

Happy and hyper. Nature and trips. Inovation and communication. My own sites; www.bjornheidenstrom.com (main site) www.theshirt2010.net (English) , www.theshirt.no (Norwegian) www.myphotophotos.wordpress.com (my Photos) and I share all photos from all trips on Flickr/heidenstrom Pr/media around my work with The Shirt; www.theshirt2010.blogspot.com and yes! my Twitter: @heidenstrom

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s