TeamKraft og idrett.

Bjørn er aktiv på bloggen så her gjelder det å henge på. Gårsdagen ble avsluttet med samling for Follo HK Damer hos TeamKraft. Ca. 30 jenter + trenere og støtteapp. hadde en god prat, gruppeoppg, og en matbit for å enes om neste sesong. Mange konstruktive og målrettede innspill fra unge og fremadstormende håndballjenter. FOLLO HK DAMER går inn i en ny og spennende sesong. Trener Espen Guttormsen går på en ny sesong. Espen har lederverv i Norges Seilforbund og vet hva som kreves for å nå mål en setter seg. Som en av flere gode hjelpere har laget som ny. fått med seg Stian Skaugen. På bildet er det en av gruppene som legger frem sine tanker og mål m.m. TeamKraft ønsker lykke til med forberedelser og sesong!
Sendt fra min Nokia-telefon. Jeg er @teamkraft på Twitter, teamkraftbloggen.wordpress.com på nett, hjemmesiden er http://www.teamkraft.no og bilder legges ut på flickr.com/teamkraft

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s