TeamKraft og Morgendagens helter.

Idag har vi hatt Norges skiforbund og prosjektet Morgendagens helter på besøk. Dette var tredje og avsluttende samling i prosjektet som er sponset av Statoil. Bjørn dro igang dagen med ett to timers foredrag som «gikk rett hjem» vil jeg si igjen. Engasjerte landslagutøvere m/støtteapp ga meget gode tilbakem. Praktiske samarbeidsøvelser med avsluttende klatring med stor entusiasme. Dagen ble avsluttet med middag i Garganstua på garden. Konklusjon: Nær sagt alle ville komme tilbake. Bildet viser Bjørn isammen med «heltene» etter at de har gitt en signert drakt til TheShirt.
Sendt fra min Nokia-telefon. Jeg er @teamkraft på Twitter, teamkraftbloggen.wordpress.com på nett, hjemmesiden er http://www.teamkraft.no og bilder legges ut på flickr.com/teamkraft

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s