En gjesteblogger viser bildespill

 

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Jeg har fått lov til å gjesteblogge i dag.

Kun for å vise en artig sak som jeg kaller bildespill (som heter «slideshow» på wordpress) . Bildspillene over er fra en rask biltur til Rømskog SPA og påfølgende tre timers sykkel- og kosetur rundt Rødenessjøen i går.

Ingar i front og jeg bak på sykkel. Sted; Indre Østfold.

Bjørn, gjesteblogger og bildespiller

Dette innlegget ble skrevet i Uncategorized, av .

Om heidenstrom

Happy and hyper. Nature and trips. Inovation and communication. My own sites; www.bjornheidenstrom.com (main site) www.theshirt2010.net (English) , www.theshirt.no (Norwegian) www.myphotophotos.wordpress.com (my Photos) and I share all photos from all trips on Flickr/heidenstrom Pr/media around my work with The Shirt; www.theshirt2010.blogspot.com and yes! my Twitter: @heidenstrom

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s