NPL2011, Treningstur Rødenessjøen rundt

Hei! Skjærtorsdag i Marker og Rømskog. Nydelig vær og flotte forhold for dagens treningsøkt. Rødenessjoen Rundt ble unnagjort på ca 2t 15 min.m/innlagte pauser. Fin trening før vi vender nesa nordover for «Norge på langs 2011» med TheShirt. Oppstart fra Knivskjellodden på 71.1 gr. nord 17.5
Bjørn var kjempefornøyd med turen. Som dere ser har vi mange flotte og spennende steder også i Indre Østfold-regionen. Det kan nevnes, Ørje med kanalbåter og sluser. Teater med Stubbefolket og Gråtass er på «plakaten» i sommer. Spennende krigshistorie igjennom gamle festningsverk som Basmo festning (Ca 1650), og en rekke fortellinger omkring andre verdenskrig hvor helter som Ole Burås var en av flere som ofret livet for friheten. (Kroksund 1944)
Vi rakk også en tur innom Rømskog Spa og Resort, hvor nye drivere tar imot oss på en «innbydende måte».
Bjørn blir mer og mer fornøyd med sin Merida som han har fått ifra Sætre Sport. Fridjof har vi plassert på rekkverket med en PowerMonkey «i ermet» Dette er ett av flere produkter som skal forsyne oss med strøm samtlige timer igjennom Norge. Uhrwether.com er en god hjelper og partner på turen. (Se tidligere blogg). Fridjof vil forøvrig være en nær medarbeider, venn og inspirator fra Nord til Sør. Blir ikke siste gang dere ser han på ett bilde!!!
For dagens tur anbefaler vi dere å gå inn på http://www.visitindre.no Følg oss videre på http://www.theshirt.no ,www.teamkraftbloggen.wordpress.com ++++
FORTSATT GOD PÅSKE!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s