Youtube på Teamkraftbloggen funker!

WordPress som bloggverktøy fungerer!

Her er den første bloggen hvor vi kun skal vise at Youtube spiller som Arve Tellefsen på digitale medium. Snutten omhandler en syklist og en Deltasjef som donerer til The Shirt…. og det er fra gården vår.

Og siden jeg (Bjørn) kan herje vilt frem til Ingar tar over sin egen blogg.. – så legger jeg ut mitt tøffeste hopp på Mysen (publisert fra Russland i 2009)

Dette innlegget ble skrevet i Uncategorized, av .

Om heidenstrom

Happy and hyper. Nature and trips. Inovation and communication. My own sites; www.bjornheidenstrom.com (main site) www.theshirt2010.net (English) , www.theshirt.no (Norwegian) www.myphotophotos.wordpress.com (my Photos) and I share all photos from all trips on Flickr/heidenstrom Pr/media around my work with The Shirt; www.theshirt2010.blogspot.com and yes! my Twitter: @heidenstrom

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s