Den første bloggen….

Da har den første Teamkraftbloggen sett dagens lys og omhandler den lengste aktiviteten i år. Norge på langs som starter 17 Mai på 71,1 grad Nord hvor vi aller helst vi skal komme hjem og opp bakken til gården etter 50 dager.

Det blir noen dager i felt og jeg mener bestemt at vi kan love noen fine bilder fra Norge og noen gode historier fra 3000 km på landeveien. Mating av bilder kommer oppe til høyre i bloggen og hvis GPS-gudene er med oss så får du vite på meteren hvor de er tatt.

Bjørneblogg, for Ingar som er @teamkraft på Twitter

Dette innlegget ble skrevet i Uncategorized, av .

Om heidenstrom

Happy and hyper. Nature and trips. Inovation and communication. My own sites; www.bjornheidenstrom.com (main site) www.theshirt2010.net (English) , www.theshirt.no (Norwegian) www.myphotophotos.wordpress.com (my Photos) and I share all photos from all trips on Flickr/heidenstrom Pr/media around my work with The Shirt; www.theshirt2010.blogspot.com and yes! my Twitter: @heidenstrom

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s